Skúsenosti z Českej republiky so sprístupňovaním lokalít pre turistov na vozíčku - Litomerický, Juraj
Turistické trasy pre vozičkárov v Hradci Králové. Bezbariérová Praha. Klub českých turistov a turistika pre všetkých. Trasy pre hendikepovaných. Konferencia "Dostupnosť turistických cieľov pre hendikepovaných, rodiny s malými deťmi a seniorov" v Kutnej Hore. Aplikácia Vozejkmap pre vozičkárov - databáza bezbariérových miest v ČR na jednom mieste.