Význam distribučných partnerstiev v podnikaní - Moravčík, Martin
Charakteristika distribučného kanála. Kooperácia a partnerstvá v distribučnom kanáli. Kooperačné formy podnikov. Moc v distribučných kanáloch. Konflikty a ich riešenie. Realizácia kooperačných vzťahov spoločnosti Tesco a Bird Eye Wall`s v praxi.