Ochrana duševného vlastníctva v kreatívnom priemysle - Baculáková, Kristína, 1988-
Duševné vlastníctvo, vzťah kreatívneho priemyslu a duševného vlastníctva. Potreba ochrany duševného vlastníctva a jej formy. Autorské práva, patenty, ochranné známky. Ochrana autorských práv v EÚ. Smernice EÚ upravujúce problematiku autorských práv.