Adaptation as a mean of increasing competitveness in international transport and logistics - Drobcová, Lenka, 1976-
Globalizácia a nové zdroje konkurenčných výhod. Globálne rozhodovanie a externality. Jednotné inštitucionálne zázemiea adekvátna infraštruktúra. Transakčné náklady. Determinanty adaptácie: vedomosti a etika podnikania.