Dôvernosť v medzinárodnom arbitrážnom konaní - Brocková, Katarína, 1976-
Dôvernosť je jednou zo základných čŕt medzinárodnej obchodnej arbitráže. Analýza pravidiel zachovania dôvernosti upravených v základných pravidlách pre medzinárodnú obchodnú arbitráž, ako aj ich aplikácia a prípadna adaptácia pre účely medzinárodnej investičnej arbitráže.