Biosemiotics: a new science of biology? - Gálik, Dušan
Odhaľovanie nových kvalít života, ktoré sú prístupné prostredníctvom metód modernej, empirickej biológie. Základné tézy biosemiotiky so zameraním na jej výklad o novej vede v biológii.