Nation branding ako súčasť diplomacie Slovenskej republiky - Cséfalvayová, Katarína
Sumarizácia výsledkov projektu mladých vedeckých pracovníkov pod názvom Nation branding ako súčasť diplomacie Slovenskej republiky – stratégia jednotnej prezentácie Slovenska v zahraničí, ktorý bol riešený na Fakulte medzinárodných vzťahov v období od 1.5.2013 do 31.12.2013. Hlavným prínosom príspevku je formulácia série odporúčaní pre tvorbu jednotnej prezentácie Slovenskej republiky smerom navonok.