Nepríjemné vzťahy a javy v malých a stredných podnikoch - Strážovská, Ľubomíra
Teoretické vymedzenie obsahu základných pojmov. Príznaky a fázy mobbingu. Ciele a príčiny mobbingu. Účastníci mobbingu. Bossing.