Euroázijská ekonomická únia - niektoré aspekty integrácie - Zubro, Tetyana, 1975-
Integračný projekt Eurázijskej ekonomickej únie začne fungovať od roku 2015. Analýza integračných príčin a motívov štátov jadra eurázijskej integrácie, ako aj základných postojov potenciálnych členov integračných procesov, pre ktorých ekonomická spolupráca v rámci únie môže posilniť nielen hospodárstvo zúčastnených krajín, ale aj postavenie na domácej a medzinárodnej scéne. Základné ciele a oblasti činnosti zoskupenia. Pohľad na niektoré vybrané aspekty vzájomných vzťahov signatárskych krajín.