International joint ventures with the participation of the Slovak companies - Hlušková, Tatiana, 1987-
International joint venture (IJV) ako nástroj zvýšenia konkurencieschopnosti zúčastnených firiem. Porovnanie výkonu IJV na Slovensku v rokoch 90tych a dnes. Stimuly zakladania IJV a náležitosti dohody podnikov.