Najlepšie obce a mestá podľa webových stránok a poskytovania informácií - Krištofičová, Dagmar
Zostavenie rebríčka, ktorý uskutočňuje Transparency International Slovensko, podľa ktorej sa zisťuje transparentnosť a zodpovedajúce informovanie činností jednotlivých samospráv na Slovensku.