Alibaba a 40 miliárd dolárov - Olson, Parmy
Príbeh zakladateľa Yahoo Jerry Yanga. Internetový mysliteľ, ktorý premenil miliardu dolárov investovanú do čínskeho internetového portálu Alibaba na vyše 40 miliárd a stal sa pri tom spojkou medzi čínskym a americkým internetom.