Perspektívne oblasti vyšehradskej spolupráce - Drutarovská, Jana, 1989-
Charakteristika budúcnosti regionálnej spolupráce v kontexte zoskupenia Vyšehradskej štvorky z hľadiska identifikácie perspektívnych oblasti Vyšehradskej spolupráce.