Účtovanie platieb kreditnou kartou v mene euro v sústave podvojného účtovníctva - Pakšiová, Renáta, 1974-
Praktický príklad účtovania použitia kreditnej karty v prospech účtu 231 - krátkodobé bankové úvery so súvzťažným zápisom na ťarchu vecne príslušného účtu nákladov alebo majetku.