Stres, osobnostné vlastnosti a copingové stratégie v pedagogickej praxi - Soroková, Tatiana
Prevencia stresu súvisiaceho s prácou učiteľa. Identifikovanie nebezpečenstiev na pracovisku a eliminácie stresu v práci učiteľov a vzdelávacieho personálu. Zvýšenie povedomia o škodlivosti dlhodobého pôsobenia stresu na organizmus.