Kooperácia v súčasnom automobilovom priemysle - Lukáč, Milan
Fúzie, akvizície a strategické aliancie v automobilovom priemysle. Vybrané prípady kooperácie v automobilovom priemysle. Vzájomná spolupráca medzi automobilkami, spolupodieľanie sa na vývoji platforiem, častí a komponentov automobilov, ako aj dopĺňanie sa medzi automobilkami v dodávkach komponentov, vysoká miera outsourcingu v modernom automobilovom priemysle.