Stratégie rozhodovania: prehľad a možnosti overovania - Ballová Mikušková, Eva
Stratégie rozhodovania. Možnosti overovania stratégií rozhodovania. Preferovaný kognitívny štýl. Lenivé spracovávanie. Teória nevedomého myslenia. Sociálne aspekty. Kvalitatívny výskum.