Kalendárium pre odpady zo záhrad, sadov a vinohradov jún 2014 (23. až 27. týždeň) - Sudzina, Marián
Aktuálne agrotechnické úkony (možnosti využitia vzniknutého bioodpadu) v okrasnej záhrade, ovocnej záhrade, vinohrade a v zeleninovej záhrade.