Kalendárium pre odpady zo záhrad, sadov a vinohradov august 2014 (32. až 35. týždeň) - Sudzina, Marián
Aktuálne agrotechnické úkony, možnosti využitia vzniknutého bioodpadu v okrasnej záhrade, ovocnej záhrade, vinohrade a zeleninovej záhrade.