Poplatky za skládkovanie odpadu vo vybraných krajinách - Stričík, Michal, 1969-
Dva spôsoby spoplatnenia skládkovania odpadu v štátoch Európskej únie. Poplatky za uloženie odpadu na skládkach v SR, Českej republike a Maďarsku.