Základné atribúty a rozvoj európskeho medzinárodného práva súkromného - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Koncept, povaha a rozvoj medzinárodného súkromného práva. Európske medzinárodné právo súkromné. Justičná spolupráca v civilných veciach v rámci Európskej únie - európske medzinárodné právo súkromné.