Politika zaměstnanosti a náklady nezaměstnanosti v České republice - Čejka, Robin
Analýza dopadov zmien v politike zamestnanosti, vrátane vstupu Českeju republiky do Európskej únie a hospodárskej recesie, na vývoj trhu práce a popis vývoja výdavkov na nezamestnanosť a politiku zamestnanosti.