Politická elita Ukrajiny: vplyv na krízovú situáciu - Zubro, Tetyana, 1975-
Analýza vplyvu politickej elity na vývoj situácie a determinácia príčin neschopnosti ukrajinskej vládnej elity presadiť reformy nevyhnutné pre demokratický a ekonomický rozvoj a demokratickú konsolidáciu krajiny.