Literárny proces na prahu nového milénia (1985 - 2011) - Lorková, Zuzana
Obdobie perestrojky v bývalom Sovietskom zväze. Návrat zakázaných literárnych diel. Pestrosť literárnych modelov a žánrové fúzie. Stieranie hraníc a literárne experimenty. Ruská literatúra na internete.