Podpora malých a stredných podnikov na Slovensku - Kinčáková, Michaela
Podpora podnikania a jej ciele. Inštitucionálna podpora MSP. Podpora MSP z fondov EÚ. Vymedzenie štátnej a regionálnej pomoci. Investičná pomoc.