Techniky mapovania ako nástroje na rozvíjanie učebnej stratégie analýzy a používania pravidiel - Kucharová, Jana, 1981-
Prínos využitia techník mapovania ako nástrojov na rozvíjanie učebnej stratégie anylýzy a používania pravidiel u vyučovaných v procese výučby cudzích jazykov na príklade výučby nemeckého jazyka.