Techniky mapovania ako nástroje na opakovanie a prehlbovanie učiva lekcie alebo tematického celku - Kucharová, Jana, 1981-
Špecifiká opakovania učiva lekcie alebo tematického celku. Príklady využitia techník mapovania pri opakovaní prebraného učiva jednej lekcie alebo tematického celku.