Novela zákona o dani z príjmov schválená! - Kušnírová, Jana, 1977-
Národná rada Slovenskej republiky schválila novelu zákona o dani z príjmov len s minimálnymi dodatočnými úpravami oproti návrhu. Novela prináša zmeny v politike daňových výdavkov uplatňovaných ako pri fyzických, tak aj pri právnických osobách s účinnosťou od 1. januára 2015.