Vzdelávanie budúcich podnikateľov ako nevyhnutná súčasť ich úspešnosti - Šúbertová, Elena
Odborné vzdelávanie budúcich podnikateľov a jeho ciele. Vysokoškolské vzdelávanie budúcich podnikateľov. Bolonská deklarácia a jej zámery. Nový integrovaný program v oblasti vzdelávania Erasmus + (2014-2020).