Klastre ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti regiónov - Spišáková, Emília, 1983-
Problematika klastrov, ako nástroja na zvyšovanie konkurencieschopnosti regiónu. Rozmiestnenie klastrov na území Slovenskej republiky a klastre v Európskej únii. Najvýznamnejšie klastre v členských krajinách EÚ.