Interkultúrna komunikácia v právnej praxi - Popelková, Ingrid, 1970-
Právne spory na pozadí dvoch kultúr. Slovenské a nemecké právne normy v minulosti a dnes. Slovenský a nemecký trestný zákonník. Možnosti riešenia interkultúrnych právnych sporov (na príklade Rakúsko - Slovensko).