Osobnosť diplomata a jeho komunikačné zručnosti - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Úloha diplomacie. Charakteristika diplomata. Diplomat a mediálne informácie. Diplomatická komunikácia. Komunikačné zručnosti diplomatického zástupcu.