Niektoré praktické aspekty výučby akademického počúvania výstup z projektu KEGA č. 514 - Zsapková, Eleonóra
Prehľad niektorých praktických aspektov výučby akademického počúvania. Efektívne zvládnutie akademického počúvania a dôkladné a systematické precvičovanie niektorých zručností. Vedomosti, ktoré pomáhajú lepšie porozumieť prednáškam.