Terénna sociálna práca na Slovensku - Rosová, Dana
Súčasný spôsob fungovania terénnej sociálnej práce na Slovensku. Identifikovanie nedostatkov a obmedzení pri vykonávaní tejto práce. Skvalitnenie terénnej sociálnej práce do budúcna a odporúčania pre prax.