Problematika súvisiaca s výučbou jazykových zručností a ich hodnotením - Meľsitová, Jolana
Jazykové zručnosti ako počúvanie, čítanie, písanie a hovorenie umožňujú jednotlivcom uskutočniť proces komunikácie v cudzom jazyku. Pri testovaní je vhodné využívať rozličné typy testov, rozmanité metódy a širokú škálu otázok, aby skúšaným bolo umožnené prezentovať svoje vedomosti rozličnými spôsobmi.