Aktivity mozgových hemisfér vo výučbe cudzieho jazyka - Pätoprstá, Jana
Snaha o zefektívnenie vyučovacieho procesu cudzojazyčnej výučby z aspektu neurolingvistiky. Efektívny vyučovací proces zameraný na osobnosť žiaka. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi študentmi FEI STU.