Role sociálního pracovníka v rámci zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce - Burianová, Iva
Pôsobenie sociálnej práce realizovanej neziskovými organizáciami v oblasti zamestnávania osôb znevýhodnených na trhu práce. Úloha sociálneho pracovníka v kontexte sociálnych služieb.