Vplyv ročného zúčtovania poistného na daň z príjmov - Oravcová, Martina
Povinnosť platenia poistného na zdravotné poistenie. Ročné zúčtovanie poistného v zákone o zdravotnom poistení. Výsledok ročného zúčtovania poistného v zákone o dani z príjmov. Vysporiadanie výsledku ročného zúčtovania poistného zamestnanca. Vysporiadanie výsledku ročného zúčtovania poistného SZČO. Vysporiadanie výsledku ročného zúčtovania poistného u príjmu z kapitálového majetku, z dividend.