Firemná identita ukrytá v malej značke - Hetmerová, Veronika
Logo má veľkú moc, niekedy prezradí veľa, inokedy nič a keď sa zmení, môže spustiť malú revolúciu. V móde sú ľahko zapamätateľné a čisté logá s jednoduchým piktogramom. Ako vyrobiť logo. Význam identifikácie firmy cez logo.