How Much Information do You Need? Interaction of Intuitive Processing with Expertise - Čavojová, Vladimíra
Štúdia 1: Intuícia a vyhľadávanie informácií pod časovým stresom a bez časového stresu (s inštrukciami). Štúdia 2: Intuícia a vyhľ. informácií v intuitívnych (kognitívnych) a reálnych podmienkach.