Domáci asistence jako hit současnosti - Fuchs, Vladimír
Využívanie asistenčných služieb v poisťovníctve. Ponuka a distribúcia asistenčných programov pre domácnosti. Klasický benefit v podobe služby v prípade nepredvídaných poistných udalostí v domácnostiach.