Acknowledgement of a failure to appreciate the importance of business planning - Pružinský, Michal, 1952-
Hodnotenie plánovania ako nástroja manažérov na rozvoj myslenia, prekonávania problémov a navrhovania alternatív na dosiahnutie vytýčených výsledkov. Ústredná myšlienka plánovania - efektívnejšie využívanie zdrojov, čo môže viesť k dosahovaniu nákladového vodcovstva a prežitia v konkurenčnom prostredí.