Pro underwritery je výzvou evropská legislativa a pokrok v medicíně - Cigánik, Jan
Rozhovor s prezidentkou Európskej asociácie underwriterov životného a zdravotného poistenia (ELHUA), Susan Hentschelovou, pri príležitosti štvrtej výročnej konferencie tejto asociácie.