Metodika k odškodňování nemajetkových újem je na světě! - Jandová, Lucie
Metodika k odškodňovaniu nemajetkovej ujmy podľa nového občianskeho zákonníka Českej republiky, ktorú pripravil Najvyšší súd Českej republiky v spolupráci so Spoločnosťou medicínskeho práva, zástupcami právnickych a lekárskych profesií a poistovateľov.