Príbeh zlyhania v príbehu úspechu - Leško, Marián
25 rokov od novembra 1989. Novembrové udalosti ako revolúcia, ktorá viedla k systémovej politickej, ekonomickej a sociálnej zmene. Štúdia dvoch autorov, ekonómov (A. Schleifer, D. Treisman) o celkovom vývoji ekonomiky a sociálnej sféry. Slovensko ako jedna z najúspešnejších transformujúcich sa ekonomík. Problém korupcie. Zrod oligarchov z privatizácie.