Failure Prevention in Maintenance Services and Logistics - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Operačná pripravenosť pre technické zabezpečenie prevádzky systému. Klasajúca spoľahlivosť a vyčerpanie častí technologického procesu. Definícia údržby, kvality procesu, služby. Európska nadácia manažmentu kvality (EFQM). Hodnotenie kvality a prístupy k riadeniu kvality.