Dynamics of Changes Toward Knowledge-based Economy in Slovak SMEs - Bajzíková, Ľubica
Implementácia organizačných inovácií a bariéry ich adopcie a zavedenia. Lisabonská zmluva a stratégia Európa 2020. Nezastupiteľná rola ľudského kapitálu v podpore rozvoja znalostnej ekonomiky v MaSP.