Dobročinnost a dobrovolnictví a jejich vpliv na regionální rozvoj - Varvažovská, Pavla
Význam dobrovoľníctva pre dobrovoľníka, pre organizáciu a pre spoločnosť. Praktická analýza dobrovoľníctva v neziskových organizáiách. Závery a odporúčania.