Tendencie spotrebiteľského správania a spotreby v domácnostiach dôchodcov na Slovensku - Lesáková, Dagmar, 1949-
Spotreba dôchodcov v teórii životného cyklu spotreby. Identifikácia trendov v spotrebe a štruktúre spotrebných výdavkov domácností dôchodcov v časovom horizonte 2007 - 2012. Kritické miesta spotreby dôchodcov.