Internet marketing v aktuálnej podnikovej teórii a praxi - Majtán, Štefan
Vývoj a rastúci význam internet marketingu. Web stránka ako základný komunikačný nástroj internet marketingu. Využívanie internet marketingu v malých a stredných podnikoch v Slovenskej republike - výsledky prieskumu.